lauantai 21. huhtikuuta 2012

You have a lovely blog!


 Tämän tunnustuksen kauniin kuvan kera sain Zirkonellalta. Lämmin kiitos <3Olisi vastattava muutamaan kysymykseen mieltymyksistäni, ja jaettava tämä eteenpäin.
1. Lempiruoka: Häränpihvi ja ohravelli
2. Lempimakeinen: suklaa
3. Lempiluettavaa: askartelu- ja käsityölehdet
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Olen kaikkiruokainen käsityöiden suhteen. Hurahdan helposti milloin mihinkin. On kokeiltu kaikkea ompelusta nypläykseen ja kankaan kutomiseen ja mosaiikkitöistä askarteluun....Tälläkin hetkellä on monta  projektia menossa: miehelle neulon slipoveria ja keskosille pipoja, teen mosaiikkitöitä ja lohtunukkeja. Lisäksi on suunnitteilla omien vaatteiden ompelua ja virkkausta.
5. Lempielokuva: Katson vähän elokuvia, mutta viimeisin katsomani on Titanic ja yks mielenkiintoinen elokuva on mielessä, mutten sen nimeä muista.


Ja tämä tunnustus menee eteenpäin seuraaville:


2 kommenttia:

  1. Kiitos Paulette. Lähettelen tätä eteenpäin mutta menee jonkin aikaa, että saan neuvoa miten. Ihanaa sunnuntai päivää sinulle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sinulle Paulette ! Minäkin odottelen apua tämän jatkamiseen.. Tyhmä kun oon tään koneen kanssa, mutta asia kerrallaan opitaan... Heti jatkan kun osaan...:)
    Mukavaa kevään jatkoa !

    VastaaPoista

Mukavaa, että jätät kommentin, tervetuloa uudestaan!