tiistai 10. heinäkuuta 2012

Tepon muistolle

                                       
Veljeni tilasi kissalleen, Tepolle, rutiinitarkastukseen ajan ja oli jo jonkin aikaa ihmetellyt, onko Teppo alkanut lihomaan vanhoilla päivillään. Kisulille tehtiin erinäisiä testejä ja  hänet tutkittiin tarkasti ultraäänellä. Testeissä ei löytynyt mitään poikkeavaa.Veljelleni ei tullut mieleenkään, että se lihomisen syy voisi olla siinä, että Tepon elimistöön oli alkanut kertyä nestettä. Nesteenpoistoa suunniteltiin toteutettavaksi sekä kokeellista lääkitystä.

Teppo oli yleensä mielellään tullut ulos kopasta, mutta tällä kertaa se ei olisi halunnut tulla lääkärin tarkastettavaksi. Se jopa yritti karata pois, kenties se jo aavisti, mitä oli tulossa. Sydänlääkäri oli tutkinut aiemmin tehdyt kokeet ja huomannut vuotta aiemmin todetun sydämen vajaatoiminnan. Lääkärin mielestä ei ollut järkevää enempää pitkittää Tepon kärsimyksiä. Tepolla oli pitkä elämä takanaan , kokonaista 17 vuotta. Tepon elämä päättyi lääkärin antamaan piikkiin sydämen vajaatoiminnan vuoksi.

2 kommenttia:

  1. Voi kissa pientä. Tuli ihan kylmät väreet kun luin tekstin. Kissat kun ovat niin tärkeitä minulle. Tietysti kyllä pitää ajatella kissankin elämän kannalta parasta.
    En saanut tuota diaesitystä auki, harmittaa. Yritän joku toinen kerta.
    Toivottavasti sinun kissasi voivat hyvin. Emmalta naukaisu sinnepäin.

    VastaaPoista
  2. Nyt näin Tepon kuvan. Söpö kissa ja niin ihana värinen hän olikin.

    VastaaPoista

Mukavaa, että jätät kommentin, tervetuloa uudestaan!