keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

1/4 Kortit samoista materiaaleista - Pääsiäisvaihto

 Osallistuin innolla Eemelin eli Lindan järjestämään pääsiäisvaihtoon KK-sivustolla. Ensimmäiset materiaalit lähetti Linda, mutta unohdin kuvata ne. Onneksi ainakin Granne on ne kuvannut, joten voitte sieltä käydä ne kurkkaamassa.

Vaihdossa oli lisähöysteenä lähetettävä 5 leimakuvaa, joita ei käytetä kuitenkaan näihin kortteihin.

Pääsiäiseen kuuluu keltainen, vihreä ja oranssi väri, joten niihin on kai tottuminen, vaikka ne ovatkin minulle vaikeita värejä. Materiaalit olivat muutenkin minulle kinkkiset, mutta nuo leimakuvat olivat aivan mielettömän söpöjä tipusia... Kaikkiin papereihin oli leimattu neljä tipua ja papereita oli 5 (muistaakseni). Olin ihan äimän käkenä, että mitenköhän mä näistä suoriudun ja tässä on mun kehittelemä lopputulos.

Käänsin pohjapaperin väärinpäin (anteeksi Linda!), mutta en keksinyt muutakaan) jokaisen muun  paprun reunasta leikkasin suikaleet koristeeksi oikeaan reunaan sekä pari suikaletta taiteltuna vasempaan yläkulmaan. Tipuset väritin ja neljä niistä otin käyttöön ja jokaisen alle liimasin värillisen paperin (jälleen nurin päin). Kukkaset kastelin ja rypistelin....Pillit sidoin mukana tulleella nauhalla ja liimasin kukkasasetelman pohjalle ja siihen kukkaset päälle, kun ne olivat kuivuneet. Sitten vaan karkit ja dropsit paikoilleen. Ai niin, tietysti vielä tuo nauha väsemmassa alakulmassa, sen kiharsin saksilla ja leikkasin lyhyemmäksi ja laitoin tuonne tuon tipukuvan alle.

Lindan ja minun lisäkseni ringissä ovat mukana myös Granne ja  Minna.

2 kommenttia:

  1. Voi miten upeasti ja kekseliäästi olet saanut kaikki ainekset käytettyä. Huipputulos haastaviin materiaaleihin, :)

    VastaaPoista
  2. Vau, todella upea! Ja hieno idea kääntää yksi paperi nurinkurin jolloin siitä saa yksivärisen taustan tipuille ja koristeille (ei siis mitään tarvetta anteeksipyynnölle :)

    VastaaPoista

Mukavaa, että jätät kommentin, tervetuloa uudestaan!