perjantai 16. maaliskuuta 2012

Purina One-kampanja


Ihana askartelu- ja blogiystäväni Satu, laittoi minulle muutama viikko sitten kutsun tulla Buzzadoriksi. Kysyin häneltä ensin, mitä mieltä hän itse oli touhusta ja liityin mukaan. Olenhan aina innokas ryhtymään mukaan kaikkeen kivaan. Ja aikaahan minulla on kaikkeen tällaiseen mukavaan touhuun.


Olen jo useita vuosia harrastanut bloggausta, pääosin askartelublogin muodossa, mutta minulla on myös toinen blogi, jossa esittelen kissojen edesottamuksia ja niiden touhuja. Lisäksi kissablogissani on esillä myös muita kädentöitä, kuten leipomuksia ja käsitöitä. Ehkä tämä juttu ois pitänyt tehdä toiseen blogiini, mutta tulin ilmoittaneeksi tämän blogin tähän mukaan. Mutta voinhan kopioida saman jutun sinnekin.... 


Mutta palataanpas takaisin buzzaukseen ja Buzzadorina olemiseen. Olen siis buzzadorina kampanjassa, jossa on kokeiltavana Purina One:n kissanruokaa.


Buzzadorina oleminen tarkoittaa sitä, että jaan tietoa kokeilemistani tuotteista (tai tässä tapauksessa kissani kokeilemasta) tuotteesta. Tiedon jakaminen tapahtuu sosiaalisen median kautta ja/tai ihan livenä keskustelemalla buzzaamiani tavaroita, joista en saa rahallista hyötyä tai muita hyödykkeitä. Teen tätä omaksi ilokseni.


Tämä tuote, Purina One, on ensimmäinen tuote, jossa olen Buzzadorina, joten kaikki on minullekin vielä uutta. Ensimmäisen päivän kokemuksella voin kertoa, että Romeo-kissani, jonka valitsin tämän kampanjan maistajaksi meidän kolmesta kissasta, piti kovasti ensimmäisistä raksu-aterioistaan. Romeo on yleensä aika nirso syöjä, joten oli ilo katsoa, kun toiselle maistui ruoka niin hyvin.


Kovin paljon en tunne ihmisiä, joilla on oma kissa. Omille aikuisille tyttärille (toisella on neljä ja toisella kaksi kissaa) ajattelin näytesatsit ja alekupongit jakaa, mutta toivon, että myös askarteluystävistäni löydän ne, joilla on kissa ja jotka haluavat osallistua tähän. Eli kommentteja otetaan vastaan sekä sähköpostia, jos kiinnostusta riittää...


Tässä on vielä kuvaa meidän ihanan Romeon ensimmäisestä ateriasta. Harmi, ettei se hotkiminen näy/kuulu tuossa kuvassa....kuullosti se vaan niin ihanalta, kun toiselle maistui niin hyvin....1 kommentti:

  1. Ihanaa!Meidän pörri myös ronglaa ruuvistaan.Nuorempana ei ollu näin nirso.Tekeekö se ikä sen että on tullu nirsommaksi?Mie nauran aina että herralle mau maistuu kala ainoastaan jos on kirjolohta ja kermassa hautunnutta.
    Tytöt tietty lellii ostamalla pikkusii annospusseja ,mutta niistäkin osa jää kuppiin syömättä..Siskon kehuma Lidelin kissanruoka ei kelvannu eikä Pirkan eikä muutkaan "halpisruuat".Onko Pörri kenties laatutietoinen?vai onko noi edullisemmat ruuat huonompia oikeesti?Laitoinkin Facebookiin jo kiinnostusta sulle tähän kokeiluun.

    VastaaPoista

Mukavaa, että jätät kommentin, tervetuloa uudestaan!